Συνεργείο


Στην κτιριακή υποδομή της Καραδήμας ΟΕ, λειτουργεί εξειδικευμένο συνεργείο που μπορεί να εξυπηρετήσει οποιονδήποτε τύπο οχήματος.Το συνεργείο μας προσφέρει άριστες υπηρεσίες επισκευών και συντήρησης για το όχημά σας, που καλύπτουν κάθε ανάγκη, από έναν πλήρη και υπεύθυνο τεχνικό έλεγχο μέχρι την πιο «δύσκολη» αποκατάσταση μιας βλάβης. Το άριστα καταρτισμένο και πεπειραμένο προσωπικό μας θα σας δώσει τις καλύτερες συμβουλές τεχνικής υποστήριξης, όπως και τις καλύτερες λύσεις για οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει σχετικά με το όχημά σας, πάντα με γνώμονα την ασφάλειά σας και των δικών σας ανθρώπων.

sinergeio2

Η πολυετής εμπειρία και η εκτεταμένη τεχνογνωσία μας, μαζί με τον κατάλληλο εξοπλισμό, αποτελούν την εγγύηση για την άψογη συντήρηση, αναβάθμιση ή επισκευή του οχήματός σας. Και αυτά στις καλύτερες τιμές της αγοράς και πάντα στο χρόνο παράδοσης που υποσχόμαστε.
Με τις υψηλών προδιαγραφών υπηρεσίες ελέγχου και συντήρησης που παρέχουμε καλύπτουμε όλα τα στάδια και όλα τα μηχανικά μέρη κινητήρα και αμαξώματος, ενώ τα ανταλλακτικά και λιπαντικά γνωστών κατασκευαστών που χρησιμοποιούμε είναι όλα εγγυημένης υψηλής ποιότητας.

sinergeio3

sinergeio4